assortiment Kaas & Kaasjes

Ons assortiment

Of je nu een lekker stuk Hollandse kaas wilt voor op je brood, of je zoekt naar een mooi kaasje voor je borrel, dessert of feest… Kaas en kaasjes heeft er een bijzonder assortiment kaas voor. Toegankelijk en zeker ook verrassend. En we helpen je natuurlijk graag de juiste keuzes te maken.

We snijden met liefde ons vers Italiaans vlees, en in de koeling staan tapenades, tapas en diverse soorten olijven. 

Daarnaast hebben we natuurlijk nog:
Droge worstjes uit Frankrijk, Spanje en Nederland
Hartige en naturel toast en koekjes
Chutneys en jams
Speciaalbieren en wijn

Maaltijden!

Kaas en kaasjes voorziet je tegenwoordig ook graag van een makkelijke maaltijd! Denk aan verse Lasagne Bolognese, soepen, quiches en stoofgerechten, curry’s, pasta’s en groentegerechten. Alles uit eigen keuken en vers bereid. Thuis opwarmen is het enige wat je hoeft te doen, en…   elke maand een nieuw menu!  

Kaas & kaasjes favorieten

REMEKER RYP

Oerkaas uit Lunteren. Deze is ongeveer 8 maanden oud, met een schitterende natuurkost. Volromige smaak, met heerlijke bite. En, nog mooier: zo natuurlijk mogelijk gemaakt door een kaasmaker waar de passie van af spat.

Coeur Neufchatel

Witflora uit Normandië. Het verhaal is dat deze bedacht is om soldaten in de 100-jarige oorlog mee te verleiden. Verleidelijk is ie zeker: Lopend zuivel, pikant en smeltend…. Voor altijd in mijn hart!

Florence Provencal

Romige, handgeschepte, biologische brie van geitenmelk. Met, en dat doet het ‘m: een korstje van provencaalse kruiden door de witflora korst. En dat maakt deze heerlijk zomers, kruidig. Al is ie bevroren, dan eet ik ‘m nog!

Tapenade Oude kaas met pesto

Guilty pleasure, met hoofdletters. Heerlijk vol en smeuïg. Maar pas op, je blijft ervan eten, en dan is het snel buikje vol!

Prosciutto San Daniele

Delicaat en mild, en 1 van de beste die Italië te bieden heeft. Zacht en smeltend. Super ook om op de borrelplank erbij te doen.

Stompetoren Extra Belegen

Deze heb ik dus het liefst op mijn brood. Een lekkere dikke plak, vers van de schaaf, het liefst met roomboter. Smullen!

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?